Hur ska jag göra med de glutenfria recepten?
Eller skaffa en till, men det känns som att det blir för mycket med 3 bloggar.
TYCK TILL NU!
Det känns lite som att jag tappat lusten för att baka nu när jag inte får äta gluten...
Blir nog mest glutenfritt framöver, eller ett tag iaf.
Ja vi får väl se hur det här slutar.
Tomas fyller ju snart år så då blir det väl en del "vanlig" bakning iaf.
Jag tycker du ska sortera in alla glutenfria recept i dem befintliga kategorierna och i en glutenfri kategori. Så de ligger i två liksom. T.ex. "Glutenfritt" och "Muffins". Eller vad det nu är du bakar :)
Jag håller med Johanna!
Instämmer jag med. De får gott plats i den "vanliga" receptbloggen med tillägg av kategori: glutenfritt
Gud vilka roliga recept du verkar ha. Och visst är det tråkigt när man måste undvika gluten. Jag är också glutenintolerant och ramlade in här idag när jag letade efter glutenfria kanelbullar recept.
Jag tycker om du nu kommer ändra din bakning till glutenfritt så kan det ligga kvar i de vanliga kategorierna, men om du avser att skriva ett fåtal inlägg om glutenfritt eller väldigt blandat så borde det ha en egen kategori. Ha en bra (kanelbullens-)dag! :)
Kul att du hittade hit! Och att du lämnade en kommentar!:-) Hoppas bullarna blev goda om du provade att baka dem. Har du oxå en blogg Tilla?
Jag vill tipsa om jätte goda ekologiska glutenfria mixar som man bakar själv. Det finns knäckemix, müslimix och mjukbrödmix. Alla är gudomligt goooda :-). Kolla in deras hemsida www.ewalie.se