Glutenfria hallongrottor
Jag hittade ett superbra recept igår som jag bakade idag!
De blev både fina och goda dessa kakor.:-)
Nelly hjälpte till hon med men hon ville hellre ha strössel än sylt på sina kakor.;-)
Innan kakorna åkte in i ugnen såg de ut så här. Eller snarare när de hade åkt in i ugnen faktiskt.

Gräddade kakor i burk och dåligt ljus..

De blev både fina och goda dessa kakor.:-)
Nelly hjälpte till hon med men hon ville hellre ha strössel än sylt på sina kakor.;-)
Innan kakorna åkte in i ugnen såg de ut så här. Eller snarare när de hade åkt in i ugnen faktiskt.

Gräddade kakor i burk och dåligt ljus..

300 g smör
1½ dl strösocker
1 ägg
1 paket semper fin mix (500g)
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
fyllning:
hallonsylt
GÖR SÅ HÄR:
Jag hade i alla ingredienserna i matberedaren och körde den tills att det började likna en deg.
Tog sedan upp den på bakbordet och arbetade ihop den.
Forma degen till 2 rullar och skär i ca 50-60 bitar.
Rulla till små bollar och lägg i små pappers formar.
Tryck en fördjupning i mitten och fyll med hallonsylt.
Grädda i 200 grader ca 15-17 minuter.
Kommentarer
Postat av: Lilly
Grym blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)
Postat av: Linda
Hej och tack! Det är en kompis som hjälpt mig efter mina önskemål.:-)
Trackback