Byvångens rabarbersaft

Tänker ta och leta upp en härlig trädgård och "palla" massa rabarber snart!
Den här saften är helt otroligt god och så sommarfräsch.
Så har du eller grannen lite rabarber över.. Passa på!;-)



3 kg rabarber
3 citroner i tunna skivor
50 gram citron- eller vinsyra
Lite lingon eller andra röda bär för färgen
Täck med kokande vatten

Låt stå i 3 dygn och rör om då och då.
Sila.
Blanda med socker: 7-800 gram per liter avrunnen saft.

Blanda drick och njut!!!


Kommentarer
Postat av: Linas blogg - Mat & Foto

SV: Okej :) Jag älskar verkligen bulgur, har aldrig ens ris hemma längre!

2011-06-04 @ 14:04:11
URL: http://lvdp.blogg.se/
Postat av: Malin

Men var har du fått tag på detta recept? Är det från mamma? Vi har ju varit i Byvången och druckit den där saften på deras café. De har massa massa goda ostar också.

2011-06-08 @ 02:09:28
Postat av: Linda

Stämmer bra att jag fått det av din mamma!

2011-06-08 @ 06:18:51
URL: http://yramammansrecept.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0