Skurna chokladbröd

Ca 60 st

200g rumstempererat margarin
3 dl strösocker
5 dl vetemjöl
1½ tsk bakpulver
1¼ dl kakao
1 ägg

Garnering
50-100g vit choklad

Ugn 175º

Gör så här:

1.
Rör ihop margarin och socker

2.
Blanda mjöl, bakpulver och kakao. Tillsätt detta och ägget i smeten.

3.
Arbeta samman till en deg. Dela den i 4 bitar och rulla ut till längder.

4.
Lägg längderna  på bakpappersklädd plåt och platta till dem lätt med handen.

5.
Grädda i nedre delen av ugnen i 10-12 minuter. Skär längderna i sneda bitar direkt när de kommit ut ur ugnen.

6.
Smält chokladen och ringla den över kakorna när de kallnat helt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0