Kassler med spenat och spaghetti

375g hackad spenat
1dl buljong (ca 1tsk av alpnaerings)
25g margarin
1msk vetemjöl
ev 1 vitlöksklyfta
2-3dl riven ost
½tsk salt
1½krm svartpeppar
150g skinka eller kassler
Lägg spenaten i en kastrull och häll på buljongen.
Låt spenaten tina på svag värme under lock.
Blanda fett och mjöl och rör ner det i spenaten.
Koka under omrörning på svag värme i 3-5 minuter.
Pressa ner vitlöken och blanda ner osten, salta och krydda.
Låt såsen stå på svag värme tills osten har smält.
Skär skinkan i tärningar och blanda ner i såsen.
Häll såsen över kokt spaghetti och blanda.
Kommentarer
Postat av: Johanna Friman - Tvåbarnsmorsan
Åh, det lät riktigt gott!
Trackback