Kassler med spenat och spaghetti



375g hackad spenat
1dl buljong (ca 1tsk av alpnaerings)
25g margarin
1msk vetemjöl
ev 1 vitlöksklyfta
2-3dl riven ost
½tsk salt
1½krm svartpeppar
150g skinka eller kassler

Lägg spenaten i en kastrull och häll på buljongen.
Låt spenaten tina på svag värme under lock.
Blanda fett och mjöl och rör ner det i spenaten.
Koka under omrörning på svag värme i 3-5 minuter.
Pressa ner vitlöken och blanda ner osten, salta och krydda.
Låt såsen stå på svag värme tills osten har smält.
Skär skinkan i tärningar och blanda ner i såsen.
Häll såsen över kokt spaghetti och blanda.

Kommentarer
Postat av: Johanna Friman - Tvåbarnsmorsan

Åh, det lät riktigt gott!

2011-05-06 @ 07:16:00
URL: http://tvabarnsmorsan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0