Chokladrutor

Bytta 1:
400 gram margarin
6 dl socker
Rör ihop utan att smälta margarinet.

Bytta 2:
Vispa ihop 6 ägg och 2 dl mjölk i en egen bytta.

Bytta 3:
4 tsk vaniljsocker
5 msk kakao
4 tsk bakpulver
8 dl vetemjöl


Blanda växelvis i bytta 2 och 3 i bytta 1.
Häll i en smord och ströad långpanna.


Gräddas nederst i ugnen 30-40 minuteri 175 grader.


Glasyr:
Smält
150 gram margarin och
200 gram blockchoklad
Blanda sedan i 1 stort ägg
400 gram florsocker ca 6 1/2 dl.

Bre på och strö över strössel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0