Morotsrulle

Verkligen svårt att få en rättvis bild på denna goda morotsrulle.
Den är helt otroligt saftig och god!
Har gjort den förr och en gång använde jag Philadelphia Marabou och det var nästan ännu godare!
Receptet har jag hittat på Kokaihop
3 st |
|
2 dl |
|
1 dl |
|
1 tsk |
|
2 tsk |
|
2 dl |
Glutenfri mjölmix(FInax röda)/vetemjöl |
fyllning
100 gram |
|
100 gram |
|
0,75 dl |
|
1 tsk |
GÖR SÅ HÄR
1. 1. Klä en långpanna 30x40 cm med bakplåtspapper.
2. 2. Vispa ägg och socker poröst, tillsätt varsamt den rivna moroten.
3. 3. Blanda de torra ing. och rör ner.
4. 4. Bred ut smeten i långpannan. Grädda på 250 grader i 5 min.
5. 5. Sockra lite på den färdiga kakan och stjälp upp den på ett nytt papper. Låt kallna
6. 6. Rör smör och philadelphia till en slät kräm, rör ner vaniljsocker och florsocker.
7. 7. Dra bort pappret på den kalla kakan och bred ut krämen jämnt. Rulla ihop. Förvara svalt.
Kommentarer
Trackback