Tips på glutenfri pizzadeg mottages!

Jag har haft ett recept på en deg jag tyckt om från första början men har visst inte ordning på receptet..
Så kan det gå när det inte hamnar här på bloggen.Straffet man får ta;-)
Är det någon som sitter på ett riktigt bra recept så snälla dela med er!!
Annars funderar jag på att prova ett från Finax. Ser ut att bli en bra glutenfri pizzabotten.
 

Kommentarer
Postat av: Therese

Jag brukar göra mitt efter ett Leila-bakarrecept. Blir alltid superbra! (är väl en av de få jästdegar jag lyckas med, hehe) Brukar använda liten del durramjöl ibland och gör inte alltid med surdegspulvret som jag har skrivit i nedan recept.

http://teatravel-glutenresan.blogspot.se/2011/12/pizza.html

2013-03-20 @ 11:54:28
URL: http://teatravel-glutenresan.blogspot.se/
Postat av: Linda

Tack för tips!:-)

2013-03-20 @ 12:05:08
URL: http://yramammansrecept.blogg.se
Postat av: Tessan

Det här receptet brukar jag använda och det tycker alla i familjen blir jättegott (glutenallergiker som icke glutenallergiker):
http://se.finax.com/recipe/sahar-lyckas-du-med-glutenfri-pizzadeg/

Tycker faktiskt den är mycket godare än vanlig hemmagjord pizza.
Väldigt enkelt att göra, när man slipper själva knådandet :-)
//Tessan

2013-03-25 @ 21:28:28
Postat av: tessa

Här är jag in ofta ser jag ;).
Har ett recept på pizzabotten, jag har inte testat men det kanske du kan göra.

Pizza botten:

3,5 dl mandelmjöl ( du kan köpa mandel och mala ditt egen mandelmjöl.)
1 ägg
1/2 tsk bakpulver
2 tsk fiberhusk
0,75 dl vatten.
1/2 tsk salt
Så här gör du botten:

Ugnen 225 grader.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Vispa ägg och rör ner vispade ägg och vattnet rör till en smet.
Låt stå en stund och baka ut på bakplåtspapper.
Grädda i ca 10 minuter.

2013-10-31 @ 22:51:26
URL: http://terwa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0