Kyckling, rotfrukter i ugn och tsatsiki



Rotsaker i ugn:

Idag hade jag potatis, palsternacka, rotselleri, kålrot och morot i bitar.
Massa rapsolja, svartpeppar och flingsalt.
Ca en halvtimme i ugnen på 225 grader så är de mjuka och goda!

Kycklingen

Kycklingen är stekt i Alpnaerings kycklingkrydda som är så mumsig.

Tsatsiki:

3 dl gräddfil
½ gurka (riven på grova sidan av rivjärnet)
1 tsk havsörtsalt (alpnaering)
2 tsk vitlökskrydda (alpnaering)

Riv gurkan och salta rejölt på den. Låt stå och häll sedan av vätskan.
Blanda ihop de övringa ingredienserna och låt stå i kylen en stund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0